Jordskokk

Jordskokk
Hage - Sopp - Birøkt - og mer...

onsdag 22. januar 2014

Suppe av eget gresskar

Vi har lagret gresskar siden høsten og i dag var det på tide å lage en suppe av eget gresskar.
Vi har mistet litt oversikten over alle våre gresskar, men tror der er "Queensland Blue".
Den veide 4,5 kg.
I suppen brukte vi også eget laurbærblad fra planten i kjelleren og egne tørkede chili.
Fint å kunne fortsatt spise mat man selv har høstet i midten av januar! ;-)
 




 
 
 
 
 

2 kommentarer:

  1. Flott gresskar, med masse kjøtt, skal se om jeg får tak i det samme !

    Regner med at planene for 2014 er i full gang ;-)

    Ha en flott dag :-)

    SvarSlett
  2. Mmm.. Det ser godt ut.
    Jeg har et par-tre gresskar på lur fortsatt, jeg også. Hittil har det blitt noen gresskarpaier, men kanskje jeg skal prøve suppe nå..

    SvarSlett