Jordskokk

Jordskokk
Hage - Sopp - Birøkt - og mer...

mandag 19. august 2013

Gourmet-reise Hitra, del 2

 
Det var mange makrell i fjorden i august i år:
 
 
 Ferske råvarer! Denne makrellen ble fanget rundt 3 timer før den ble til en måltid.
 
 
Klar til å stekes:
 
 
I tillegg laget vi agurksalat med masse dill:


 I salaten brukte vi frilandsagurker, slangeagurker og hvite agurker. Samt en tomat som pynt.
 
 
I mangel av et godt rivjern ble det kuttet i små skiver med kniv. Agurkskivene ble presset for vann etter å ha ligget i ca. 15 minutter med en del salt.
 
 
I tillegg brukte vi hakket sjalottløk og en marinade av god hvitvinseddik og pepper.

 
 Egne poteter ble kokt og servert med smeltet smør og hakket dill.
 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar